Tko je Arcon

Arcon company profile

Arcon Grupa je osnovana 1974. godine sa ciljem pružanja profesionalne usluge u isporuci tzv. "zapadnih tehnologija" prerađivačkim industrijama tadašnjeg tržišta centralne i istočne Evrope.

Arcon je od tada stekao veliko iskustvo, i međunarodnu reputaciju, u isporuci I održavanju opreme raznih proizvođača i svojih partnera, među raznim industrijskim granama, tako da je brzo izrastao u snažnu mrežu vlastitih firmi i ureda u Rusiji i zemljama CIS-a, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Madžarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Hrvatskoj i Srbiji.

Arcon ima stečenu poziciju i na području prerade metala na tržištima centralne i istočne evrope, gdje smo isporučili opremu i dali rješenja za industrije crnih i obojenih metala, u gotovo svim zemljama regije.

Kao dopunu isporukama tehnologija i opreme, Arcon pruža i usluge inženjeringa, od consultinga, projektiranja, vođenja projekta do puštanja u pogon te kasnijeg održavanja.

Od osnivanja regionalnog ureda u Zagrebu, mnogi projekti u našoj regiji (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina) su započeti i realizirani na području reciklažne industrije na zadovoljstvo naših kupaca.


Arcon Overseas Limited

Adrese:

Zagrebtower, Radnicka ul. 80
10 000 Zagreb
Croatia

Telefon: +385 1 615 4594

Fax: +385 1 615 4595

Email adresasales@arcon.hr

KontaktZeljko Dedic (email
 
 
HR ENHR